TÜRKELİ MESLEK YÜKSEKOKULU

Türkeli Belediyesinden Türkeli MYO'ya Hoşgeldiniz Yemeği

Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, Türkeli Meslek Yüksekokulumuza kayıt yaptırmak için gelen öğrencilerimiz ve aileleriyle yemekte bir araya geldi.

Türkeli Belediye Başkanı Sayın Veysel ŞAHİN tarafından verilen yemeğe; Rektörümüzün yanı sıra, Türkeli Kaymakamı Sayın Murat ZADELEROĞLU, Türkeli Meslek Yüksekokulu Müdür Vekili Sayın Öğr. Gör. Recep AYKAN, öğretim elemanlarımız, öğrencilerimiz ve aileleri katıldı.

Meslek Yüksekokulumuza kayıtlarını yaptırarak üniversiteli olmanın heyecanını yaşayan öğrencilerimiz, düzenlenen yemekte arkadaşlarıyla kaynaşma fırsatı bulurken ilçemiz ve Yüksekokulumuz hakkında merak ettikleri sorulara cevap bulmaya çalıştı.

Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN yemeğin ardından bir konuşma yaparak Yüksekokulumuzu kazanan öğrencilerimizi ve ailelerini tebrik etti, başarılı bir eğitim dönemi geçirmeleri temennisinde bulundu. Rektörümüz ayrıca yemeği organize eden Türkeli Belediye Başkanımız Sayın Veysel ŞAHİN’e teşekkür ederek, “Sayın Belediye Başkanımıza bu anlamlı ve sıcak karşılamasından dolayı şükranlarımı sunuyorum. Düzenlenen bu yemeğin öğrencilerimiz ve ailelerine önemli bir motivasyon sağladığını düşünüyorum. Türkeli ilçemizdeki yöneticilerimizin ve ilçe halkımızın öğrencilerimizi en iyi şekilde ağırlayacağından şüphemiz yok. Bu noktada ailelerimizin de gözünün arkada kalmaması en büyük temennimiz. Bizler öğrencilerimizin burada en iyi eğitimi almaları için gayret edeceğiz. Sinop Üniversitesi ailesine katılarak, gösterdikleri başarıdan dolayı öğrencilerimizi kutluyor,  bu süreç içinde hiç bir fedakarlığı esirgemeyen ve başarıları için öğrencilerimizi sürekli destekleyen ailelerimizi tebrik ediyor, tüm öğrencilerimize sağlık, mutluluk ve başarıyla dolu bir öğrenim hayatı diliyorum” dedi.

Rektörümüz daha sonra yemeğe katılan öğrencilerimiz ve aileleriyle sohbet etti.

Kalite