TÜRKELİ MESLEK YÜKSEKOKULU

Sinop Milletvekili Dr. Nazım MAVİŞ Türkeli MYO'da

Sinop Milletvekilimiz Sayın Dr. Nazım MAVİŞ ve Üniversitemiz Rektörü Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, 2019-2020 eğitim öğretim yılına hazır hale getirilen Türkeli Meslek Yüksekokulu hizmet binasında incelemelerde bulundu.

Ziyarete Türkeli Kaymakamı Sayın Murat ZADELEROĞLU, Türkeli Belediye Başkanı Sayın Veysel ŞAHİN ve Türkeli Meslek Yüksekokulu Müdür Vekili Sayın Öğr. Gör. Recep AYKAN eşlik etti.

Esnaf ve Kefalet Kooperatifi tarafından Üniversitemize tahsis edilen ve İş Adamı Sayın Fadıl DEMİREL’in tadilat ve yapımını üstlendiği Yüksekokul binamızda, öğrencilerimizin eğitim öğretim ihtiyacı için gereken tüm hazırlıklar tamamlandı. Yüksekokul binamızda derslikler, laboratuvarlar, idari odalar, yemekhane, kantin ve sosyal alanlar yeni eğitim öğretim dönemi için öğrencilerimizin hizmetine hazır hale getirildi.

Kalite